Teams

Het Gezondheidscentrum Dorpsplein Enter heeft alle disciplines in huis die nauw samen werken waardoor wij snel op maat gemaakte zorg bieden. Centraal staat hierbij dat we goed opgeleide en ervaren vakspecialisten in dienst hebben. Wij volgen cursussen, zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij hebben een kinderteam en een geriatrisch team waarbij vragen over het welzijn van de cliënt centraal staat.

Kinderteam

Het kinderteam is er voor al uw specialistische vragen over problemen rondom het welzijn van uw kind. Kinderfysiotherapeute Annemarie Altena, Logopediste Ellen Rouweler, Diëtiste Karin ter Halle en Kinderergotherapeute Elly le Coq zijn de specialisten in onderzoek en behandeling van uw kind. Zij zijn multidisciplinair en vakbekwaam. Mocht u vragen hebben, dan kunt altijd telefonisch contact opnemen met 0547-381781.

Geriatrisch team

Door het overheidsbeleid zullen we steeds langer thuis blijven wonen. Als oudere is het belangrijk zoveel mogelijk zelf te blijven doen om de eigen regie over het leven te behouden. Soms is hier wat hulp van anderen bij nodig. Ergotherapeute Rianne Strokap, Diëtiste Karin ter Halle, Logepediste Ellen Rouweler en Fysiotherapeute Gerallien Vollenbroek will u hier graag bij ondersteunen. Samen proberen we uw situatie zo te organiseren dat u een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ervaart.

Wilt u meer informatie over het Kinder- of Geriatrisch team?