AVG Wetgeving

AVG wetgeving en het privacy beleid.

Graag informeren wij u over de nieuwe AVG wet. Op 25 mei 2018 werd de AVG wetgeving van kracht. Het betreft de nieuwe Europese wetgeving rondom beveiliging van gegevens en het privacy beleid. Onze fysiotherapie praktijk Gezondheidscentrum Dorpsplein Enter heeft zich hier goed op voorbereid. Ook voor u als patiënt brengt de AVG wetgeving veranderingen met zich mee. 

De AVG en onze praktijk fysiotherapie Gezondheidscentrum Enter BV.
Onze praktijk werkt conform de nieuwe AVG wetgeving en de bijbehorende veiligheidsstandaarden. Dat betekent dat wij onze procedures rondom informatiebeveiliging nog verder aangescherpt hebben.

Hier zult u als patiënt weinig van merken, omdat wij deze aanpassingen vooral op praktijkniveau doorvoeren. Bij ons is de privacy van u en uw gegevens zeer belangrijk. Ook het elektronisch patiëntendossier (EPD) waar wij in werken voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen. Wij zullen er alles aan doen om de bescherming van uw persoonsgegevens veilig te stellen.  Het privacy beleid vindt u op de website  onder de rubriek fysiotherapie.

De AVG en u als cliënt.
Met de komst van de AVG wetgeving veranderen de privacy rechten. U heeft recht op inzage, aanpassing  en bescherming van uw gegevens. Hierover kunt u meer lezen op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Heeft u vragen over de AVG wetgeving  dan kunt u zich melden bij Fysiotherapie  Gezondheidscentrum Enter BV.  Meer informatie over ons privacy beleid kunt u dit nalezen op de website onder de rubriek fysiotherapie.

Er zal verder niets veranderen aan de manier waarop wij zorg verlenen. U als patiënt staat nog steeds centraal in onze praktijk. Gastvrijheid, aandacht, een luisterend oor, een gemoedelijke sfeer, een professionele efficiënte behandeling  en korte lijnen met alle andere disciplines staan nog steeds centraal.

Heeft u  vragen over dit bericht, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Nijkamp- Altena

Fysiotherapie Gezondheidscentrum Enter BV