Podotherapie

Wij zijn Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. Onze podotherapeuten zoeken door middel van de nieuwste technieken, zoals een 3D-scan van uw voeten, gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u op maat gemaakte inlegzolen of een schoenadvies krijgt waarmee de pijn verholpen of verminderd wordt.

Specialisten

Binnen onze praktijken is veel specialistische kennis aanwezig. Denk hierbij aan voetzorg voor diabetici, reumapatiënten, topsporters en de behandeling van ingegroeide teennagels. Op deze manier bent u bij ons altijd in goede handen en kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft.

Gezondheidscentrum Enter

U kunt in gezondheidscentrum Enter terecht bij onze podotherapeut Jantina Oosterom.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons algemene nummer: 088 - 454 77 00. U kunt zelf een afspraak maken bij ons, maar dit mag ook op verwijzing van de huisarts. Meer informatie vindt u op onze website: www.podotherapeut.nl.

Wilt u meer informatie over Podotherapie?